Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä lomakkeen avulla.

Pyrimme vastaamaan sähköpostiinne muutaman päivän sisällä.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Palmroth - world of boots

Vuosi 2019 kuvina

Mikko Palmroth

Vuosi lähenee loppuaan ja sen kunniaksi muistellaan vuotta 2019 tykätyimpien Instagram-kuvien kera.

Tammikuussa maa muuttui vihdoin valkoiseksi ja pääsimme ottamaan fiiliskuvia ihanassa auringonpaisteessa. Kuvauspaikat löytyivät ihan naapurista Pyynikintä. Oli täydellinen ulkonatyöskentelysää! Mukava päästä näyttämään Suomen upeaa talvea ja luontoa myös kansainvälisille asiakkaillemme samalla kun esittelemme talven lämminvuorisia kenkiä.

Maaliskuussa vietettiin Auroran nimipäivää ja julkistettiin kesän uusi tulokas värikäs Aurora -ballerina. Huhtikuun alussa oli vihdoin kesä 2019 -malliston lanseerauksen aika. Nämä kuvien ihanuudet tulevat jatkamaan myös ensi kevään ja kesän valikoimassa. Kuvissa näkyvät myös upeat Uhana designin meidän kesäväreihin sävyttämät Pisara-korvakorut.

Huhtikuussa Vaatevallankumous (kansainvälisesti Fashion revolution) haastoi sinutkin kysymään vaatteidesi valmistajilta: Who made my clothes? Kuka valmisti vaatteeni?. Kerroimme Palmroth -kenkien vastuullisesta valmistuksesta blogissamme. Klikkaa postaukseen tästä.

Toukokuussa saimme nauttia kevään ensimmäisistä todella lämpimistä, lähes helteisistä, päivistä. Keskustorin laidan kirsikkapuukin oli upeassa kukassa. Täydellinen kesäkenkien kuvausilma siis! Tai sitten ei... Sovittuna kuvauspäivänä sää oli muuttunut täysin ja lämpötila oli nollassa. Ulkokuvaukset jouduttiin siirtämään heti näiden kuvien oton jälkeen sisätiloihin lumisateen vuoksi! Rebekka näyttää kuvissa uskomattoman tyyneltä ja kauniilta vaikka mallina tärisi vilusta.

Kesäkuussa heti juhannuksen jälkeen vierailimme taas Portugalin tehtaalla. Kuvissa tutkitaan syksyn tuotantoeriä ja viimeistellään kevään 2020 malliparia. Blogissa lisää juttua ja kuvia tältä matkalta. Klikkaa postaukseen tästä.

Elokuu ja syksyn uutuudet. Uudet Chunky-pohjaiset nilkkurit ihastuttivat. Syksy tuo aina mukanaan myös kivoja tapahtumia. Kuvassa työharjoittelijamme Rosa esittelee mallistoa Tampereen Designtorilla.

Kaksi kertaa vuodessa esittelemme uuden malliston Milanossa Micam -messuilla. Helmikuussa syksy/talvi- ja syyskuussa kevät/kesäkokoelman. Milanolainen Oksana (oik.) on ollut meidän uskollinen malli/tulkki jo vuosien ajan. Hän palvelee asiakkaita sujuvasti kuudella eri kielellä ja pienempi jutustelu sujuu ainakin kymmenellä.

Lokakuussa Tampere loisti syksyn väreissä ja loi taas kauniin taustan tuotekuvillemme. Jokasäänkengissä voi löytää kauneutta vaikka lätäköistä :)

Marras- ja joulukuu on sujunut talven 2020/21 mallistoa ja tulevia messuja suunnitellessa. Kiitos kun olitte mukana 2019. Toivottavasti seuraat matkassamme myös jatkossa. Onnellista uutta vuotta 2020 kaikille!

Anu