Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä lomakkeen avulla.

Pyrimme vastaamaan sähköpostiinne muutaman päivän sisällä.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Palmroth - world of boots

Terveisiä Portugalista!

Mikko Palmroth

Portugalilaisilla on pitkä historia taitavina käsityöläisinä ja laadukkaiden kenkien tekijöinä. On aina ilo vierailla siellä ja todeta, että meillä on hyvä ja luotettava yhteistyökumppani.

Tässä kootaan saappaan vuoria.

Tässä kootaan saappaan vuoria.

Keväällä saimme ikäviä uutisia Parkanosta. Pitkäaikainen yhteistyötehtaamme, joka valmisti noin puolet tuotteistamme lopetti toimintansa toukokuussa. Oli mukava saada työskennellä näiden ihmisten kanssa loppuun asti. He olivat yksi viimeisistä kenkätehtaista ja kenkäalan ammattilaisista Suomessa.

IMG_20190624_120558-01.jpg

Me suuntaamme katseemme nyt kokonaan Portugalin tuotantoon. Siellä jalkineiden valmistus on kasvanut ja kehittynyt tasaisesti viimeisen 10 vuoden aikana.  Vierailemme itse tehtaalla säännöllisesti ja olimme myös juhannuksena paikalla kun lesti- ja pohjakuorma Suomesta saapui uuteen kotiinsa.

Paikalliset kolleegamme puhuvat hyvin englantia ja heidän kanssaan kommunikoiminen on nopeaa ja vaivatonta. He myös jakavat rakkautemme kauniisiin maisemiin ja hyvään ruokaan. Kesäkuussa pääsimme nauttimaan työn ohessa Atlantin upeista aalloista ja sardiinisesongista.

IMG_20190624_185541.jpg
Tässä valmistuvat tämän kesän Aurora -ballerinat.

Tässä valmistuvat tämän kesän Aurora -ballerinat.

Vaatevallankumousviikon yhteydessä kerroimmekin Palmroth-kenkien valmistuksesta ja vastasimme kysymykseen "Kuka valmisti kenkäni?" Tässä vielä lyhyt kertaus. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota kuluttajalle vastuullisen vaihtoehdon. Panostamme ennen kaikkea perusarvoihimme designiin ja laatuun. Palmroth -tuotteet valmistetaan jatkossa kaikki Portugalissa Oliveira de Azemeisissa. Aina EU -työlainsäädännön, -ympäristönormien ja -valvonnan alla. Meille on tärkeää tuntea tehtaan työntekijät ja heidän työolosuhteensa.

Materiaalivalinnoilla voidaan vaikuttaa paljon tuotteen kestävyyteen ja toivotun ulkonäön säilymiseen. Pyrimme löytämään materiaalimme EU-alueelta, jotta voimme luottaa myös materiaalien valmistusolosuhteisiin. Nahat ja jokasäänmateriaalit tulevat Italiasta ja pohjat sekä Suomesta, Saksasta että Italiasta.

Vilma ja Joao tarkastelevat kengän päällisneulosta ennen lestille pinnaamista.

Vilma ja Joao tarkastelevat kengän päällisneulosta ennen lestille pinnaamista.

Verkkokaupasta löytyy vielä paljon Parkanossa tähän syksyyn ja talveen valmistettuja kenkiä, joilla on Avainlippu-merkki. Tuotekehitys, myynti ja materiaalihankinta tehdään jatkossakin Tampereella. Suomalaisen työnliitto onkin myöntänyt tuotteillemme Design from Finland -merkin.

Tällä hetkellä täällä Tampereella valmistaudutaan kesään 2020. Odotan jo innolla, että kohta pääsemme esittelemän teille myös tämän syksyn uutuuksia.

Anu

Tulevaa Kesä/Kevät 2020 mallistoa näytevaiheessa.

Tulevaa Kesä/Kevät 2020 mallistoa näytevaiheessa.