Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä lomakkeen avulla.

Pyrimme vastaamaan sähköpostiinne muutaman päivän sisällä.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Kurkistus ensi syksyn mallistoon

Palmroth - world of boots

Kurkistus ensi syksyn mallistoon

Anu / Palmroth Original

Tulevan syys/talvi 2015-16 malliston suunnittelu alkoi jo viime syksynä. Pää oli täynnä uusia ideoita ja Lineapellen materiaalimessuilta Milanosta löytyi taas uusia ihania materiaaleja. Viime kuukausien aikana onkin sitten ideoitu, suunniteltu, hypistelty materiaaleja, valittu ja hylätty, piirretty, kaavoitettu, tehty kokeiluja, soviteltu, kokeiltu uudelleen ja valmistettu lukuisia mallipareja. Nyt kaikki alkaa olla valmista. Sesongin myynti aloitettiin jo joulukuussa New Yorkissa FFaNY-messuilla. Sieltä saadun palautteen pohjalta mallisto onkin nyt hiottu valmiiksi päämessuja varten.

* ihanan pehmeää italialaista nappaa
* ihanan pehmeää italialaista nappaa
muotinäytösparien leikkuuta CAD/CAM -leikkurilla

muotinäytösparien leikkuuta CAD/CAM -leikkurilla

leikatut päällisen kappaleet
leikatut päällisen kappaleet

Uusista materiaaleista on mainittava ainakin upeat mokkavärit, viininpunainen ja raikas sininen sekä ihanan pehmeä taube ja harmaa nappa. Sporttisempaan tyyliin löytyy raskaampi martiotu pinta, joka on vettähylkivää nahkaa. Yksityiskohtina näyttävät raskaat tummat metalliketjut. Syksyn odotetuin uutuus taitaa kuitenkin olla sirot nilkkuri- ja saapasmalli 5 cm korolla.

kenkäneuloksia uusissa materiaaleissa (näyttävät oranssit esinauhoitusnauhat ovat väliaikaiset vain pinkomista varten)
kenkäneuloksia uusissa materiaaleissa (näyttävät oranssit esinauhoitusnauhat ovat väliaikaiset vain pinkomista varten)
malliparit odottavat pinkomista
malliparit odottavat pinkomista
Palmroth - Made in Finland <3

Palmroth - Made in Finland <3

AW15 malliston yksityiskohtia
AW15 malliston yksityiskohtia

Yksi inspiraation lähde on ollut jälleen kerran pitkä Palmroth -historiamme. Olemme keränneet kauneimpia kuvia vuosikymmenten varrelta kirjaksi ja aina kirjaa selaillessa mietin mitkä jutut toimisivat myös tänä päivänä. Kaunis nilkkurimalli 70-luvun alusta onkin nyt modernisoituna mukana uudessa mallistossa. Tein siitä pari versiota eri materiaaleista, toisen pehmeästä vaaleasta pintanahasta ja toisen mustasta säänkestävästä mokasta. Mokkaversio osoittautui hitiksi jo ensimmäisillä Nykin messuilla ja vaalea nappamalli valittiin mukaan Milanon Micam -messujen muotinäytökseen. Näytökseen pääsi meiltä myös toinen malli, punainen lyhytvartinen lakerisaapas. Toivottavasti pian voin laittaa tänne kuvia näytöksestä.

* Innostui pitkästä aikaa piirtelemään fiiliskuvia. Kyseinen mallin esikuva suoraan omasta Palmroth -historiasta (ks. seuraava kuva)
* Innostui pitkästä aikaa piirtelemään fiiliskuvia. Kyseinen mallin esikuva suoraan omasta Palmroth -historiasta (ks. seuraava kuva)
* Olemme koonneet rikkaan historiamme upeita kuvia kirjaksi. Tässä AW15 malliston kaulusnilkkuri 70-luvun alun esikuvansa vieressä.
* Olemme koonneet rikkaan historiamme upeita kuvia kirjaksi. Tässä AW15 malliston kaulusnilkkuri 70-luvun alun esikuvansa vieressä.

Seuraavat viikon tulevat olemaan kiireisintä myyntiaikaa. Mallisto pääsee esille ensi viikolla sekä Norjassa, Suomessa että Italiassa. Itse suuntaamme ensin Suomen suurimpaan kenkätapahtumaan Itä-Suomeen. Kenkäviikko kokoaa suomalaiset kenkäkauppiaat Holiday Club Saimaa -kylpylähotelliin. Olemme mukana siellä nyt ensimmäistä kertaa. Sieltä suuntaamme suoraan Micam-messuille Milanoon. Micam on meille sesongin tärkein tapahtuma, jonne saapuu asiakkaita ympäri maailmaa. Odotan jo innolla millaisen vastaanoton mallisto saa siellä.

Anu