Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä lomakkeen avulla.

Pyrimme vastaamaan sähköpostiinne muutaman päivän sisällä.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

FFaNY shoe show, New York

Palmroth - world of boots

FFaNY shoe show, New York

Anu / Palmroth Original

Syys/talvi 2015-16 sesonki on nyt avattu. Mikä sen hienompaa kuin aloittaa uuden malliston esittely ja myynti New Yorkissa FFaNY Shoe Show:ssa. Hilton hotellissa ja showroomeissa ympäri kaupunkia pidettävät messut ovat meille tärkeä tapahtuma, jossa tapaamme suurimpia amerikkalaisia asiakkaitamme. Monelle itsenäiselle pienemmälle kauppiaalle ajankohta on vielä hieman aikainen, mutta esim. suuret tavaratalot tekevät ostonsa jo näin ajoissa. Pienemmätkin mielellään tutustuvat uusiin malleihin ja valitsevat niitä mieleisiään. Itselle suunnittelijana nämä sesongin ensimmäiset asiakastapaamiset antavat valtavasti palautetta ja varmuutta uusille malleille sekä auttavat kehittämään niitä vielä lisää kauden päämyyntitapahtumiin.

Mallistomme esittely tapahtui hotelli Hiltonissa, 15. kerroksen huoneessamme. Hotellihuoneiden pehmeä valaistus on yleensä tunnelmallinen, mutta näyttelylle se asettaa omat haasteensa. Varsinkin väreille lämpimän kellertävät valot eivät ole ne parhaimmat. Matkaan oli valittu kaksi suurta matkalaukullista näytteitä, joka on todettu sopivaksi määräksi tämän näyttelyn pystyttämiseen.

kotikatumme viikon ajan

kotikatumme viikon ajan

Messujen ohella täytyi tietenkin joka välissä yrittää ehtiä nauttia New Yorkista mahdollisimman paljon. Vapaa-ajalla keskityimme lähinnä kaupungilla hengailuun ja syömiseen. Ja syömiseenhän vaihtoehtoja riittää loputtomiin: amerikkalainen aamiainen kulmadinnerissa, lounaat ja välipalat naapurin ihanasta salaattibuffetista (auki 24 h), kuubalainen illallinen, viiniä ja juustoja Chelsean ranskalaisessa Montemarte -ravintolassa jne ...

herkkubrunssi Upper East Sidella (The Penrose)
herkkubrunssi Upper East Sidella (The Penrose)

Messujen päätyttyä perjantaina suuntasimme kuuluisaan Metropolitan oopperaan katsomaan upeaa Puccinin La Bohemea. Jo pelkkä rakennus on vaikuttava oopperasta puhumattakaan. Perjantai-illan ja lauantain vapaapäivän satoi kaatamalla, mutta kummasti sekään ei New Yorkissa haittaa kun on paljon näkemistä ja aina voi poiketa sateensuojaan kahville tai lasilliselle.

The Metropolitan Ooppera Lincoln Centerissä illan näytöksenä Puccinin La Boheme
The Metropolitan Ooppera Lincoln Centerissä illan näytöksenä Puccinin La Boheme
Osuimme parikin kertaa rauhallisiin Black lives matters -mielenosoituksiin
Osuimme parikin kertaa rauhallisiin Black lives matters -mielenosoituksiin
japanilainen brasserie EN West villagessa, erikoisuutena todella tuore tofu (uusi satsi valmistui tunnin välein)
japanilainen brasserie EN West villagessa, erikoisuutena todella tuore tofu (uusi satsi valmistui tunnin välein)

Ilmeisesti amerikkalaisten aina aluksi jopa hämmentävä avoimuus tarttuu ja hidas hämäläinenkin huomaa juttelevansa hississä ja vaihtavansa käyntikortteja oopperan vessajonossa tapaamiensa ihmisten kanssa. No, ehkä en ole muutenkaan se hiljaisin hämäläinen.

Yksi omista ehdottomista suosikeistani New Yorkin osto- ja hengailupaikkana on modernintaiteen museon Moman kirjakauppa. Vaarallinen paikka, rahaa menee ja painavia ostoksia muutenkin täysiin lentokiloihin tulee...

joulukoristelua Manhattanilaisittain
joulukoristelua Manhattanilaisittain
Barneys -tavaratalon ihana jouluprintti koristi myös hissin seiniä
Barneys -tavaratalon ihana jouluprintti koristi myös hissin seiniä
Tällä kadulla voisi olla mukava asua Greenwich villagessa
Tällä kadulla voisi olla mukava asua Greenwich villagessa
Sateinen päivä ei houkutellut soutelemaan leffoista tutulle järvelle Central Parkissa
Sateinen päivä ei houkutellut soutelemaan leffoista tutulle järvelle Central Parkissa

Kaiken kaikkiaan oikein hyvä matka sekä työn että vapaa-ajan puolesta, mutta on ihana olla taas kotonakin. Yritin laittaa mahdollisimman moneen kohtaan tekstiä linkkejä paikoista ja ravintoloista, jos joku on matkaamassa Nykiin päin ja mainitsemani paikat kiinnostavat. Kaikkia voin lämmöllä suositella.

- Anu -