Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä lomakkeen avulla.

Pyrimme vastaamaan sähköpostiinne muutaman päivän sisällä.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Kauppiaaksi verkkoon

Palmroth - world of boots

Kauppiaaksi verkkoon

Anu / Palmroth Original

Tällä viikolla saimme valmiiksi viime kuukausien suurimman projektimme. Halusimme tarjota asiakkaille näyteikkunan ja mahdollisimman laajan valikoiman uutta mallistoamme, joten päätimme avata oman Palmroth Shop -verkkokaupan. Kauppa on vaatinut odotetusti paljon valmisteluja. Koska netissä tuotetta ei pääse hypistelemään on siitä pakko olla hyvät kuvat ja mielellään vielä useasta kulmasta. Aloitimme siis saappaiden kuvaamisella. Informatiivisten kuvien kanssa olikin sitten helppo alkaa pystyttämään kauppaa ja laatimaan muuta sisältöä. Luotettavien logistiikka- ja maksusysteemikumppaneiden löytäminen oli myös tärkeää. Pyrimme kaikessa siihen että ostaminen olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Palaute onkin tervetullutta, jos huomaatte jotain parannettavaa.

Kauppamme löytyy osoitteesta www.palmrothshop.com. Syksyn aikana, ilmojen kylmetessä tuotteita tulee lisää. Myös laukkuja. Tervetuloa ostoksille! Osallistu kilpailuumme facebookissa ja voit voittaa suosikkiparisi verkkokaupan syksyn valikoimasta.

Tuotekuvaus Studio Jorma Rajamäki
Tuotekuvaus Studio Jorma Rajamäki