Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä lomakkeen avulla.

Pyrimme vastaamaan sähköpostiinne muutaman päivän sisällä.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Designtorilla

Palmroth - world of boots

Designtorilla

Anu / Palmroth Original

Vietimme sunnuntain osallistuen ensimmäistä kertaa kotikaupunkimme Tampereen Designtorille. Mukava tapahtuma, jossa olen monesti aikaisemmin vieraillut asiakkaana. Design On Tampere -yhdistyksen järjestämään tapahtumaan oli kokoontunut noin 60 kiinnostavaa suunnittelijaa/brandia ympäri Suomea. Aurinkoinen sää suosi Sorin aukion iloisia myyjiä ja asiakkaita. Lyhyt, mutta sitäkin rankempi sadekuurokaan ei haitannut. Oli kiva tavata ihmisiä ja jutella kengistä. Erityisen mukava oli kuulla positiivista palautetta siitä että jatkamme Palmroth -kenkien historiaa. Monta paria syksyn uudesta mallistosta vaihtoi omistajaa.

Itsekin ehdin tehdä pikaisen ostoskierroksen. Mukaan tarttui Palonilta ihana tumman turkoosi Kainon neule ja 2or+byYat -merkiltä neuletakki 100 % pellavaa. Molemmat reiluilla alennuksilla. Nyt saa syksy tulla.

Päivän aikana pääsimme kertomaan myös ensi viikolla avautuvasta verkkokaupastamme. Siitä lisää myöhemmin.

- Anu -

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA