Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä lomakkeen avulla.

Pyrimme vastaamaan sähköpostiinne muutaman päivän sisällä.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Terveisiä Milanosta

Palmroth - world of boots

Terveisiä Milanosta

Anu / Palmroth Original

Tällä viikolla n. 1600 kenkämerkkiä 30 eri maasta esitteli tulevan kevään ja kesän 2015 mallistojaan the Micam -kenkämessuilla Milanossa. Rho Fieran messuhallit täyttyivät 400 000 kävijästä, joista useimmat kenkäkauppojen omistajia ja sisäänostajia ympäri maailmaa. Samalla messualueella pidettiin myös Mipel -laukkumessut, jossa kävimme tapaamassa portugalilaista laukkuvalmistajaamme. Kesämessut ovat aina ihanan värikkäitä verrattuna talven mustavoittoisiin mallistoihin. Varsinkin kauniisti värejä toistavaa kiiltävää lakeria näki paljon ensi kesän tarjonnassa. Meille Milanon matka oli valmistautumista seuraavaan sesonkiin. Kiertelimme messuilla tutkien mikä olisi uudistuneiden messujen paras paikka meille ensi helmikuussa, kun on aika esitellä talven 2015-16 mallistoa. Tietenkin ihailimme/ihmettelimme myös huippumerkkien näyteikkunat luksus ostoskaduilla Via Montenapoleone ja Via della Spiga. Vähän kenkä- ja laukkukarkkia silmille.

Mahtui matkaan kommelluksiakin. Astuin heti ensimmäisenä messupäivänä huonosti kynnykseen ja taitoin nilkkani. Siitä seurasikin elämysmatka paikalliseen ensiapuun ja kipsi kolmeksi viikoksi. Onneksi saimme hommattua pyörällisen tuolin alleni ja matka pääsi jatkumaan. Siellä sitten rullailtiin pitkin messuhalleja ja Milanon mukulakivikatuja.

Ensi viikolla palaamme aurinkoiseen Milanoon Lineapelle -materiaalimessuille.

- Anu -

Duomo
Duomo
Persoonalliset sandaalit Fendi 1150 €
Persoonalliset sandaalit Fendi 1150 €
Ambulanssissa matkalla ensiapuun, Rho Pronto Soccorso

Ambulanssissa matkalla ensiapuun, Rho Pronto Soccorso

Ambulanssissa matkalla ensiapuun, Rho Pronto Soccorso