Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä lomakkeen avulla.

Pyrimme vastaamaan sähköpostiinne muutaman päivän sisällä.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

FFaNY shoe expo ja päivä Brooklynissa

Palmroth - world of boots

FFaNY shoe expo ja päivä Brooklynissa

Anu / Palmroth Original

show roomimme messujen ajan

show roomimme messujen ajan

Uusi talvisesonki on taas avuttu perinteisesti New Yorkissa FFaNY kenkämessuilla. Sadat kenkämerkit esittelivät syys/talvi 2016-17 -mallistojaan Hilton Midtown hotellissa ja show roomeissa ympäri kaupunkia. Tapasimme tärkeimpiä kanadalaisia ja yhdysvaltalaisia asiakkaitamme, joilta uusi mallisto sai hyvän vastaanoton. Tästä on hyvä jatkaa malliston kehittelyä ja valmistautua tulevaan myyntikauteen ja Milanon päämessuihin.

näkymä 15. kerroksen näyttelyhuoneestamme

näkymä 15. kerroksen näyttelyhuoneestamme

FFaNY New York Shoe Expo

FFaNY New York Shoe Expo

Iltaisin messujen jälkeen ehdimme vielä pyörähtää pikaisesti kaupungilla. Kovin myöhäisiksi illat eivät tosin venyneet kun pitkät messupäivät ja aikaero ajoivat sänkyyn. Olin onneksi ehtinyt katsoa jo etukäteen netistä muutamia hyviä ravintolavaihtoehtoja kävelymatkan päässä hotellilta . Yksi mainitsemisen arvoinen oli esim. kuubalainen Havana Central Time Squarella. Samoja herkkuja olen viimeksi saanut nauttia 15 vuotta sitten Santiago de Cubassa kuubalaisen perheen vieraana. Erityisesti hyviä tostoneseja (paistettuja keittobanaanin siivuja) ja yucaa (kassava suomeksi?) on ollut vaikea löytää muualta.

Havana Central, 151 West 46th Street (Between 6th & 7th Ave)
Havana Central, 151 West 46th Street (Between 6th & 7th Ave)

Lauantaina messujen loputtua suuntasimme Midtownin hälinästä leppoisaan Brooklyniin. Ihanan aurinkoinen ilma suosi koko päivän. Matka taittui metrolla noin puolessa tunnissa. Viikonloppu on hyvä aloittaa kunnon brunssilla. Brunssipaikka valittiin monen hyvän kuuloisen joukosta Business insiderin listalta "The 40 best brunch spots in New York". Buttermilk Channel (Carroll Gardens, Brooklyn) on ilmeisen suosittu brunssipaikka. Ja kuulemma Beyoncenkin käy siellä. Julkkisasiakkaista huolimatta hintataso oli kohtuullinen. Varauksia ei oteta vastaan ja jouduimmekin odottamaan puolisen tuntia pöydän vapautumista. Kuten meille oli kerrottu aamiainen oli odottamisen arvoinen. Naapuripöydässä istunut paikallinen pariskunta kehui kantapaikkansa kaikki annokset kokeilemisen arvoisiksi.

Buttermilk Channelin munakokkeli, ravintolan versio eggs Benedictistä sekä jälkkäriksi pecan pie French toast (tämä on puolikas annos!!)
Buttermilk Channelin munakokkeli, ravintolan versio eggs Benedictistä sekä jälkkäriksi pecan pie French toast (tämä on puolikas annos!!)
aurinkoinen asuinkatu Brooklynissa

aurinkoinen asuinkatu Brooklynissa

joulufiilistä Brooklynilaiseen tapaan
joulufiilistä Brooklynilaiseen tapaan
näkymä Brooklyn Parkista Manhattanille
näkymä Brooklyn Parkista Manhattanille
näkymä Brooklyn Parkista Manhattanille
näkymä Brooklyn Parkista Manhattanille
horisontissa siintää Vapaudenpatsas
horisontissa siintää Vapaudenpatsas

Kävelimme takaisin Manhattanille yhtä USAn vanhimmista riippusilloista. Legendaarinen Brooklyn Bridge avattiin vuonna 1883 ja oli pitkää maailman pisin riippusilta (1825 m). Ennen pitkän sillan ylitystä tarvittiin pieni huilaustauko. Aivan sillan alta Brooklynin puolelta löytyy kuulemma hyvä paikka kosia, ravintola The River Cafe. Hintavasta ravintolasta pääsee nauttimaan myös pienemmällä budjetilla ottamalla esim. iltapäiväcocktailit baarin puolella. Maisema Manhattanin suuntaan on hieno ja näkyypä baaritiskille Vapaudenpatsaskin kaukana horisontissa.

iltapäivän coctailit Brooklynin sillan alla The River Cafessa
iltapäivän coctailit Brooklynin sillan alla The River Cafessa
iltapäivän coctailit Brooklynin sillan alla The River Cafessa
iltapäivän coctailit Brooklynin sillan alla The River Cafessa
Brooklynin silta
Brooklynin silta
Brooklynin silta
Brooklynin silta

Viime reissulla ihastuin Greenwich villagen kaupunginosaan. Tällä kertaa poikkesimme Brooklynin lisäksi Nolitassa ja Nohossa. Molemmista löytyy persoonallisia ravintoloita ja pikku kauppoja. Mukavia alueita ja vastapainoa bisnesalueen pilvenpiirtäjille ja turistimassoille.

sunnuntain aamiainen Le Pain Quotidien luomuleipomon kahvilassa
sunnuntain aamiainen Le Pain Quotidien luomuleipomon kahvilassa

Viimeiset New York -tunnit vietimme sunnuntaikävelyllä aurinkoisessa Central Parkissa.

Central Parkin kesy asukki
Central Parkin kesy asukki
puiston väritys oli vielä näin syksyinen
puiston väritys oli vielä näin syksyinen
talvista tunnelmaa toi tekojääkenttä täynnä luistelijoita
talvista tunnelmaa toi tekojääkenttä täynnä luistelijoita

Jos suunnittelet matkaa New Yorkiin, lisää vinkkejä löydät viime vuoden matkablogista, jonka pääset lukemaan täältä.

Mukavaa joulun odotusta!

– Anu –