Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä lomakkeen avulla.

Pyrimme vastaamaan sähköpostiinne muutaman päivän sisällä.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

A/W16 suunnittelua ja rentoutumista Comolla

Palmroth - world of boots

A/W16 suunnittelua ja rentoutumista Comolla

Anu / Palmroth Original

Uuden sesongin suunnittelu alkaa aina noin vuosi ennen kun se tuloa kauppoihin. Nyt ajatuksissa muhii siis syys/talvi 2016-17 mallisto. Viime viikolla suuntasimme Italiaan Milanoon Lineapelle-materiaalimessuille tutkimaan tuoreita trendejä ja valitsemaan uusia materiaaleja. Katsottavaa ja kierreltävää riitti kuten aina. Yli 1000 näytteilleasettajaa oli koonnut uudet mallistonsa Milano Rhon messuhalleihin. Kolme hallillista nahkaa, pari pohjia ja koruja sekä yksi tekstiilejä ja synteettisiä materiaaleja.

Matelijaprintit sekä mattana että kiiltävänä näkyvät varmasti jotenkin myös meidän mallistossamme ensi syksynä

Matelijaprintit sekä mattana että kiiltävänä näkyvät varmasti jotenkin myös meidän mallistossamme ensi syksynä

- kauniisti viimeisteltyjä laadukkaita solkia
- kauniisti viimeisteltyjä laadukkaita solkia
Syvät punaiset kuten bordeux jatkavat myös ensi syksynä
Syvät punaiset kuten bordeux jatkavat myös ensi syksynä

Tällä kertaa päätimme yöpyä Milanon sijasta Comon kaupungissa samannimisen järven rannalla. Ajoaika Milanon pohjoispuolella sijaitsevalle messualueelle oli vuokra-autolla vain reilu puoli tuntia.Pitkien messupäivien jälkeen rauhallinen ja viihtyisä kaupunki monine ravintoloineen olikin ihana vaihtoehto kiireiselle Milanolle.

Posta design hotel, Via Garibaldi 2, 22100 Como, Italy
Posta design hotel, Via Garibaldi 2, 22100 Como, Italy
Mistähän Suomesta kannattaisi etsiä merikorallia (salicornia)? Tässä herkullisia etikkasardiineja merikorallipedillä
Mistähän Suomesta kannattaisi etsiä merikorallia (salicornia)? Tässä herkullisia etikkasardiineja merikorallipedillä

Messujen loputtua jäimme vielä lauantaiksi lomailemaan ja rentoutumaan kauniiseen Comoon. Ensimmäisenä suuntasimme funikulaarilla (jyrkkää rinnettä nouseva juna) Brunateen. Korkeusero Comon ja Brunaten välillä on n. 500 m, junaradan pituus n. 1 km ja radan kaltevuus 55 astetta. Matka olikin aika ikimuistoinen. Pieni videon matkasta löytyy Instagramista täältä.

Brunatesta avautuu upea maisema Comon kaupunkiin ja järvelle. Ajatelimme nousta kuitenkin vielä hieman korkeammalle. Huomasimme että parin kilometrin päässä sijaitsee fyysikko Alessandro Voltan kunniaksi rakennettu majakka Faro Voltiano. Kyseinen parikilometriä osoittautui hieman haastavaksi huonokuntoiseksi mukulakivipoluksi jyrkkään ylämäkeen. Kiipeily ja liukastelu palkittiin upealla maisemalla.

Funicolare Como - Brunate
Funicolare Como - Brunate
Näköala Faro Voltiano majakalta
Näköala Faro Voltiano majakalta

Päivän päätteeksi vierailimme vielä viereisessä Cernobbion kylässä Villa d'este luksushotellilla. Täällä illastavat lehtien mukaan myös George ja Amal Clooney ystävineen oleilleessaan ihan naapurustossa sijaisevalla lomahuvilallaan. Me tyydyimme kuitenkin vain lasillisiin terassilla ja iltakävelyyn hotellia ympäröivässä upeassa puutarhassa.

Villa d'esten terassialue aivan järven rannassa
Villa d'esten terassialue aivan järven rannassa

Anu