Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä lomakkeen avulla.

Pyrimme vastaamaan sähköpostiinne muutaman päivän sisällä.

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

PALMROTH TUOTTEET - LISÄTIETOA JALKINEISTAMME

Tietoa Palmroth mallistosta ja brandeistä. Sen lisäksi kenkien, nlkkureiden ja saappaiden valmistuksesta ja materiaaleista.

Palmroth_mallisto

 

Palmroth® valmistaa klassisen tyylikkäitä naisten jalkineita.

Tuotteissa yhdistyvät arvostettu Palmroth -design, huolella valitut materiaalit, käyttömukavuus ja suomalainen ammattitaito.


MATERIAALIT

Palmroth-tuotteissa käytetään tarkoin valikoituja ja korkealaatuisia materiaaleja, jotka on suunniteltu vaativiin, kylmiin ja loskaisiin olosuhteisiin pitämään jalat lämpiminä ja kuivina.

Waterproof-mokka on vettä ja likaa hylkivää italialaista nahkaa, johon ei muodostu suolatahroja. Jokasään materiaali on kevyt ja helppohoitoinen. Se hylkii vettä ja on helppo puhdistaa pyyhkimällä.

Useissa Palmroth Original -jalkineissa on talviolosuhteisiin sopivat kotimaiset Grip+ erikoispohjat, jotka takaavat jalkineen erinomaisen pidon ja käyttömukavuuden myös jäisellä pinnalla. Näissä malleissa on myös mukavuutta lisäävä, irrotettava muotoiltu pohjallinen.


 

avainlippu_designfromfinland

AVAINLIPPU & DESIGN FROM FINLAND

Yritys valvoo tarkasti kaikkia kenkien valmistusvaiheita ja materiaalien laatua varmistaakseen tuotteiden tunnetun Palmroth -laadun. Palmroth -jalkineet valmistetaan suurimmaksi osaksi Parkanossa Suomessa. Laukut ja osa jalkineista tehdään Portugalissa. Tuotteille on myönnetty Avainlippu ja Design from Finland merkit. Kaikki materiaalimme tulevat vastuullisesti EU-alueelta.