Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä lomakkeen avulla.

Pyrimme vastaamaan sähköpostiinne muutaman päivän sisällä.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

PALMROTH TUOTTEET - LISÄTIETOA JALKINEISTAMME

Tietoa Palmroth mallistosta ja brandeistä. Sen lisäksi kenkien, nlkkureiden ja saappaiden valmistuksesta ja materiaaleista.

Palmroth_mallisto

 

Palmroth® valmistaa klassisen tyylikkäitä säänkestäviä naisten jalkineita.

Tuotteissa yhdistyvät arvostettu Palmroth -design, huolella valitut materiaalit, käyttömukavuus ja suomalainen ammattitaito. Kauniit, mutta käytännölliset tuotteemme suunnitellaan Tampereella. Vastuullisuus ja laadukas valmistus ovat meille tärkeitä, kun jatkamme perheen 90-vuotista historiaa kenkien suunnittelijana ja valmistajana.

Pääset verkkokauppaamme klikkaamalla tästä.


MATERIAALIT

Palmroth-tuotteissa käytetään tarkoin valikoituja ja korkealaatuisia materiaaleja, jotka on suunniteltu vaativiin, kylmiin ja loskaisiin olosuhteisiin pitämään jalat lämpiminä ja kuivina. Materiaalimme tulevat vastuullisilta tuottajilta Euroopasta.

Waterproof-mokka ja waterproof-nahka ovat vettä ja likaa hylkivää italialaista nahkaa, johon ei muodostu suolatahroja. Jokasään materiaali on kevyt ja helppohoitoinen. Se hylkii vettä ja on helppo puhdistaa pyyhkimällä. Käytämme erilaisia vuorimateriaaleja lämpimästä ja pehmeistä lammasturkiksista kevyisiin nahkavuoriin.

Useissa Palmroth Original -jalkineissa on talviolosuhteisiin sopivat kotimaiset Grip+ erikoispohjat, jotka takaavat jalkineen erinomaisen pidon ja käyttömukavuuden myös jäisellä pinnalla. Monissa malleissa on myös mukavuutta lisäävä, pehmeä irrotettava pohjallinen.

Valikoimastamme löytyy myös kokonaan vegaanisia tuotteita, joiden valmistuksessa ei ole käytetty eläinperäisiä materiaaleja.


 

avainlippu_designfromfinland

AVAINLIPPU & DESIGN FROM FINLAND

Yritys valvoo tarkasti kaikkia kenkien valmistusvaiheita ja materiaalien laatua varmistaakseen tuotteiden tunnetun Palmroth -laadun.

Palmroth -jalkineet valmistetaan vastuullisesti Portugalissa. Suomalaisen työnliitto on myöntänyt tuotteille Design from Finland -merkin. Kaikki materiaalimme tulevat EU-alueelta. Verkkokaupastamme löytyy vielä myös Suomessa valmistettuja Avainlippu-tuotteita.

Palmroth naisten kengissä yhdistyvät arvostettu Palmroth -design, huolella valitut säänkestävät materiaalit, käyttömukavuus sekä korkea ammattitaito.