Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä lomakkeen avulla.

Pyrimme vastaamaan sähköpostiinne muutaman päivän sisällä.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Palmroth - world of boots

Kauppiaaksi verkkoon

Anu / Palmroth Original

Tällä viikolla saimme valmiiksi viime kuukausien suurimman projektimme. Halusimme tarjota asiakkaille näyteikkunan ja mahdollisimman laajan valikoiman uutta mallistoamme, joten päätimme avata oman Palmroth Shop -verkkokaupan. Kauppa on vaatinut odotetusti paljon valmisteluja. Koska netissä tuotetta ei pääse hypistelemään on siitä pakko olla hyvät kuvat ja mielellään vielä useasta kulmasta. Aloitimme siis saappaiden kuvaamisella. Informatiivisten kuvien kanssa olikin sitten helppo alkaa pystyttämään kauppaa ja laatimaan muuta sisältöä. Luotettavien logistiikka- ja maksusysteemikumppaneiden löytäminen oli myös tärkeää. Pyrimme kaikessa siihen että ostaminen olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Palaute onkin tervetullutta, jos huomaatte jotain parannettavaa.

Kauppamme löytyy osoitteesta www.palmrothshop.com. Syksyn aikana, ilmojen kylmetessä tuotteita tulee lisää. Myös laukkuja. Tervetuloa ostoksille! Osallistu kilpailuumme facebookissa ja voit voittaa suosikkiparisi verkkokaupan syksyn valikoimasta.

Tuotekuvaus Studio Jorma Rajamäki
Tuotekuvaus Studio Jorma Rajamäki

Designtorilla

Anu / Palmroth Original

Vietimme sunnuntain osallistuen ensimmäistä kertaa kotikaupunkimme Tampereen Designtorille. Mukava tapahtuma, jossa olen monesti aikaisemmin vieraillut asiakkaana. Design On Tampere -yhdistyksen järjestämään tapahtumaan oli kokoontunut noin 60 kiinnostavaa suunnittelijaa/brandia ympäri Suomea. Aurinkoinen sää suosi Sorin aukion iloisia myyjiä ja asiakkaita. Lyhyt, mutta sitäkin rankempi sadekuurokaan ei haitannut. Oli kiva tavata ihmisiä ja jutella kengistä. Erityisen mukava oli kuulla positiivista palautetta siitä että jatkamme Palmroth -kenkien historiaa. Monta paria syksyn uudesta mallistosta vaihtoi omistajaa.

Itsekin ehdin tehdä pikaisen ostoskierroksen. Mukaan tarttui Palonilta ihana tumman turkoosi Kainon neule ja 2or+byYat -merkiltä neuletakki 100 % pellavaa. Molemmat reiluilla alennuksilla. Nyt saa syksy tulla.

Päivän aikana pääsimme kertomaan myös ensi viikolla avautuvasta verkkokaupastamme. Siitä lisää myöhemmin.

- Anu -

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tervetuloa maailmaamme

Anu / Palmroth Original

Pienen yllytyksen jälkeen päätin rohkaistua pitämään blogia työstämme ja elämästämme saappaiden ympäröiminä.

Pari vuotta sitten mieheni Mikko ja minä päätimme ottaa suuren askeleen ja jatkaa Palmroth -brandin ja -suvun historiaa. Nyt Palmroth Original -saappaitamme myydään jo 17 maassa. Kahta samanlaista päivää ei ole ollut eikä varmaan tulekaan ja se on kaikessa ennalta arvaamattomuudessaan ihanaa. Elämäämme kuuluu perheen ohella paljon työtä, mutta myös muotia ja matkustelu, jota kutsumme myös työksi vaikkei se aina siltä tunnukaan.

Oma päätehtäväni on jalkinesuunnittelu, mutta pienessä yrityksessä hommia riittää kaikille huomattavasti monipuolisemmin. Suunnittelu, myynti, markkinointi ja valmistus rytmittävät kalenteriamme ja tästä kaikesta aion jatkossa kertoa teille eli tervetuloa maailmaamme.

- Anu -

Chilin punainen loafer AW14-15 mallistosta
Chilin punainen loafer AW14-15 mallistosta