Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä lomakkeen avulla.

Pyrimme vastaamaan sähköpostiinne muutaman päivän sisällä.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Kenkäostoksille kotisohvalta

Palmroth - world of boots

Kenkäostoksille kotisohvalta

Mikko Palmroth

Miltä kuulostaa? Koko maailman tarjonta muutamien klikkausten takana ja kauppa avoinna ympäri vuorokauden. Hintojen ja valikoiman vertailu on nopeaa ja helppoa. Noin 50 % suomalaisista on ostanut vaatteita ja kenkiä verkossa.
Paljon puhutaan kaupan murroksesta ja kivijalkaliikkeiden kuolemasta. Verkkokauppa ei kuitenkaan aina ole uhka perinteiselle kaupalle vaan se voi olla sitä täydentävä muoto. Itse käyn usein myös näyteikkunaostoksilla netissä. Lopullinen ostotapahtuma voi tapahtua sitten verkossa tai kivijalassa.

Mietityttääkö verkkokaupasta tilaaminen?

Et varmasti ole ainoa. Ostosten tekeminen netissä on kuitenkin turvallista, jos valitset luotettavan kaupan. Tarkista aina että yritys on kertonut yhteystiedoissaan myös osoitteensa ja puhelinnumeronsa eikä pelkästään sähköpostia. Tutustu aina myös toimitus- ja maksuehtoihin.

Luottokortti on yleisin maksuväline verkossa. Se on mainettaan turvallisempi, sillä luottokorttiyhtiö vastaa rahojen palautuksesta, jos ostos ei tulekaan perille. Suomalaiset suosivat maksamiseen myös kotimaisia verkkopankkeja.
Meidän Palmroth -verkkokaupassamme on näiden lisäksi vaihtoehtona myös PayPal, joka on maailmanlaajuinen nettimaksuverkko. Ideana on siirtää ostoksen suuruinen summa rahaa omalta pankkitililtä myyjän PayPal-tilille. Omia pankki- ja luottokorttitietoja ei tarvitse kertoa myyjälle.

Valitsenko kotimaisen kaupan?

Verkkokauppaa valitessaan voi tehdä myös eettisiä valintoja. Valitsemalla kotimaisen kaupan pidät rahat kotimaassa ja saat suomenkielisen asiakaspalvelun. EU:n ulkopuolelta tilatessa kannattaa muistaa varautua tullaus ja arvonlisäveroihin.

palmrothshopcom.JPG

Oikean tuotteen ja koon valitseminen
Tutustu kauppaan ja brändiin yrityksen nettisivuilla. Hyvät tuote- ja materiaalitiedot sekä kuvat, joissa selviää myös esim. vuorimateriaali ja pohjan kuvionti helpottavat kenkien valintaa ja ostopäätöstä. Toimitusehdot onkin hyvä tarkistaa aina ennen tilaamista. Paljonko toimitus maksaa? Tuleeko minulle mahdollisesta palautuksesta kuluja vai vastaako myyjä niistä?

Kuinka sitten valita oikea koko. Jokaisella valmistajalla on hieman oma mitoituksensa ja sen lisäksi samankin merkin eri mallien välillä voi olla pieniä eroja. Vinkkinä: vanha asiakas voi katsoa kokonsa aiemmista saman merkin kengistään.

Mittataulukon antaminen oikean koon valitsemiseksi ei ole helppoa. Toisin kun lasten kengissä (mitataan lapsen jalka ja lisätään käynti- ja kasvuvara) naisten jalkineissa pohjan sisämitta vaihtelee suuresti esim. kärjen mallin myötä. Eihän kenenkään varpaiden kuulukaan ylttyä terävärkisten avokkaiden kärkeen asti.

Palmroth -kengät on numeroitu englantilaisittain puolen numeron välein. Verkkokaupassa näiden kokojen rinnalle on merkitty myös useille tutumpi ranskalainen numerointi 37 jne. Meillä nopea ja ilmainen toimitus sekä palautus laskee kynnystä tehdä tilaus. Voit sovittaa kenkiä rauhassa kotona ja sinulla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Rohkeasti kenkäostoksille verkkoon www.palmrothshop.fi

Anu