Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä lomakkeen avulla.

Pyrimme vastaamaan sähköpostiinne muutaman päivän sisällä.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Minun viikkoni

Palmroth - world of boots

Minun viikkoni

Mikko Palmroth

Ilta-Sanomien toimittaja Suvi Kerttula pyysi Mikkoa osallistumaan "Minun viikkoni" -artikkelisarjaan viikolla 48. Ideana oli ottaa viikon jokaisena päivänä kuva, joissa osassa esiintyy myös henkilö itse. Kuvat ilmestyivät tänään Ilta-Sanomien Plus -liitteessä. Koska kuvat ilmestyivät ainoastaan printtilehdessä ajattelin laittaa ne myös tänne. Anu

Jalkinefirma Palmroth Originalin toimitusjohtaja Mikko Palmroth kuvasi viikkonsa tapahtumat:

Minun viikkoni. Jalkinefirma Palmroth Originalin toimitusjohtaja Mikko Palmroth kuvasi viikkonsa tapahtumat:

Maanantai:  Suunniteltua aikaisempi lähtö aamulla, koska iltapäivälento peruuttiin edellisenä päivänä. Pyynikin toimistolla odotan taksia kolme matkalaukkua täynnä kenkänäytteitä. Lento Tukholman kautta New Yorkiin FFaNY -kenkämessuille

Maanantai: Suunniteltua aikaisempi lähtö aamulla, koska iltapäivälento peruuttiin edellisenä päivänä. Pyynikin toimistolla odotan taksia kolme matkalaukkua täynnä kenkänäytteitä. Lento Tukholman kautta New Yorkiin FFaNY -kenkämessuille

Tiistai:  Sateinen päivä New Yorkissa. Messunäyttely saatu valmiiksi. Iltaohjemana New York Rangersin peli Madison Square Gardenilla

Tiistai: Sateinen päivä New Yorkissa. Messunäyttely saatu valmiiksi. Iltaohjemana New York Rangersin peli Madison Square Gardenilla

Keskiviikko:  Kiinnostuneet muotibloggarit tutustumassa Palmrothin talven 2017-18 mallistoon FFaNY -hotellimessuilla Hilton hotellissa Manhattanilla

Keskiviikko: Kiinnostuneet muotibloggarit tutustumassa Palmrothin talven 2017-18 mallistoon FFaNY -hotellimessuilla Hilton -hotellissa Manhattanilla

Torstai:  Illalla messupäivän jälkeen oopperassa. Historiallinen ensi-ilta, ensimmäinen suomalaisen säveltämä on myös ensimmäinen naisen säveltämä ooppera Metropolitan Operassa sitten vuoden 1903. Kaija Saariaho, L'Amout de loin. Kapellimestarina Susanna Mälkiä.

Torstai: Illalla messupäivän jälkeen oopperassa. Historiallinen ensi-ilta, ensimmäinen suomalaisen säveltämä oli myös ensimmäinen naisen säveltämä ooppera Metropolitan Operassa sitten vuoden 1903. Kaija Saariaho, L'Amout de loin. Kapellimestarina Susanna Mälkiä.

Perjantai:  Aamulenkillä 6th Avenuella ennen viimeistä messupäivää. Messut onnistuivat hyvin sillä tärkeimmät asiakkaat Pohjois-Amerikasta kävivät. Paljon poliisia kadulla. Korttelin päässä muodostetaan uutta hallitusta Trump Towerissa.

Perjantai: Aamulenkillä 6th Avenuella ennen viimeistä messupäivää. Messut onnistuivat hyvin sillä tärkeimmät asiakkaat Pohjois-Amerikasta kävivät. Paljon poliiseja kadulla. Korttelin päässä muodostetaan uutta hallitusta Trump Towerissa.

Lauantai:  Joulutunnelmaa New Yorkissa. Rockefeller Centerin joulukuusi ja luistinrata. Iltapäivälennolla kotiin.

Lauantai: Joulutunnelmaa New Yorkissa. Rockefeller Centerin joulukuusi ja luistinrata. Iltapäivälennolla kotiin.

Sunnuntai:  Pitkän viikon jälkeen kotona, tytöt odottivat itse tehtyjen pipareiden kanssa. Kuva saunan jälkeen.

Sunnuntai: Pitkän viikon jälkeen kotona, tytöt odottivat itse tehtyjen pipareiden kanssa. Kuva saunan jälkeen.