Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä lomakkeen avulla.

Pyrimme vastaamaan sähköpostiinne muutaman päivän sisällä.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Syksyn sateet ja talvi saa tulla!

Palmroth - world of boots

Syksyn sateet ja talvi saa tulla!

Anu / Palmroth Original

Ilma on tällä viikolla viilentynyt ja tuntuu todella syksyiseltä. Talvihan on ihan kohta täällä! Mikä ihana syy vaihtaa kengät uusiin saappaisiin ja nilkkureihin. Tein pienen videon, johon olen poiminut omat suosikkini tämän vuoden syksy/talvimallistostamme. Voit katsoa sen täältä. Uuden malliston pääajatuksena oli jälleen kerran yhdistää kauneus ja käytännöllisyys, asiat joista Palmroth on tunnettu. Säänkestävät materiaalit, hillityn tyylikkäät lestit ja leikkaukset ovat suunnitteluni kulmakiviä. Korkeat saappaatkin ovat 8 cm korostaan huolimattaan niin mukavat jalassa että niillä jaksaa kävellä pidemmänkin päivän. Jokainen tuote ajatellaan kestämään useita vuosi, niin katsetta kuin käyttöäkin. Eräänlaista slow fashionia siis. Nyt vuoden synkinpään aikaan on mukava piristää itseään punaisilla asusteilla. Syksyn värit säilyvät kengissä vaikka lehdet jo ruskettuvatkin. Joka säähän sopiva vettähylkivä lakerimme on huoletonta käyttää. Pelkkä pyyhkäisy kostealla rätillä riittää puhdistamaan kengät. Vasemman puolisissa venykenilkkureissa on lämmin lammasvuori ja käyttömukavuutta lisäävä irrotettava pohjallinen. Chilin punaista väriä löytyy tänä syksynä myös mokkanahasta.

Ehdottomasti suosituin materiaalimme onkin vettä- ja likaa hylkiväksi jo nahkatehtaalla käsitelty haljasmokka. Iloinen uutinen meille loskassa tarpoville on, ettei siihen jää myöskään suolaraitoja.

Tänä syksynä laajensimme valikoimaamme myös kävelykenkiin ja laukkuihin. Laukut on suunniteltu sopimaan setiksi jalkineiden kanssa ja ne on valmistettu samoista materiaaleista kuin kengätkin, joten nekin ovat säänkestäviä. Laukut valmistetaan pienessä portugalilaisessa tehtaassa.

Tulevilla liukkailla keleillä parhaan pidon takaa kotimainen Grip+ pohja, jossa on käytetty samaa teknologiaa kuin auton kitkarenkaissa. Voin kertoa että toimii!

Uskallan sanoa että olen todella ylpeä Suomessa valmistetuista tuotteistamme. Nyt voin hyvillä mielin alkaa suunnitella uutta AW15 -mallistoa.

Loppuun vielä muutama lainaus maailman huippusuunnittelijoilta Viviennen Westwoodilta ja tällä viikolla menehtyneeltä Oscar de la Rentalta.

"Buy less, choose well and make it last" - Vivienne Westwood - "Fashion is about dressing according to what's fashionable. Style is more about being yourself" - Oscar de la Renta -

- Anu -