Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä lomakkeen avulla.

Pyrimme vastaamaan sähköpostiinne muutaman päivän sisällä.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Palmroth - world of boots

Lineapelle -materiaalimessut muuttivat Milanoon

Anu / Palmroth Original

Lineapelle -materiaalimessut ovat alan tärkein tapahtuma esitellä jalkine- ja laukkuteollisuuden uutuus nahkoja sekä muita komponentteja ja tarvikkeita. Kaksi kertaa vuodessa järjestettävät (kevät/kesä sekä syksy/talvi) messut on pidetty viimeiset lähes 30 vuotta Bolognassa. Tänä vuonna messut palasivat takaisin Milanoon. Yli 1000 näytteilleasettajaa oli koonnut mallistonsa samoihin Rhon messuhalleihin kuin Micam -kenkämessut viime viikolla. Syksy/talvi 2015-16 trendeissä esiin nousi lämpö ja pehmeys. Erilaisten mustien rinnalla nähtiin syvää sinistä ja vivahteikasta harmaata. Myös voimakkaat tumman punaiset sävyt toistuivat kauniisti niin mokassa kuin pintanahassakin. Tärkeinä myös erilaiset printit ja laadukkaat yksityiskohdat. Omaan AW 15 mallistoomme tulee ainakin varmasti muutama uusi hehkuva mokkaväri.

Messujen jälkeen kiertelimme  vielä kaupunkia. Metrolla kulkeminen on Milanossa helpoin tapa liikkua paikasta toiseen. Jopa jalka paketissa matkaaminen on nyt testattu. Monilla asemilla on hissipalvelut liikuntarajoitteisille ja ne toimivatkin lähes moitteettomasti.

Yksi meille uusista paikoista Milanossa oli kanavien alue, Navigli. Keskustan lounaispuolella sijaitseva alue on ravintoloiden ja kahviloiden täyttämä ja suosittu etenkin iltaisin. Naviglio Grande -kanavan varrella nautimme herkullisista pikkuannoksista koostuneen lounaan Turbigo -ravintolan viihtyisällä sisäpihalla. Lähellä pidetään lauantaisin myös suosittua Viale Papiniano vihannes- ja vaatetoria. Mukava katu katsella ja kierrellä on myös Garibaldin aseman ja Breran alueen välillä kulkeva Corso Garibaldi.

Muotikatu Via della Spiga

Muotikatu Via della Spiga

Naviglin kanava-aluetta

Naviglin kanava-aluetta

Turbigon mustia kalmaripalloja, tartarpihviä sekä kana-kikhernekroketteja

Turbigon mustia kalmaripalloja, tartarpihviä sekä kana-kikhernekroketteja