Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä lomakkeen avulla.

Pyrimme vastaamaan sähköpostiinne muutaman päivän sisällä.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Tervetuloa maailmaamme

Palmroth - world of boots

Tervetuloa maailmaamme

Anu / Palmroth Original

Pienen yllytyksen jälkeen päätin rohkaistua pitämään blogia työstämme ja elämästämme saappaiden ympäröiminä.

Pari vuotta sitten mieheni Mikko ja minä päätimme ottaa suuren askeleen ja jatkaa Palmroth -brandin ja -suvun historiaa. Nyt Palmroth Original -saappaitamme myydään jo 17 maassa. Kahta samanlaista päivää ei ole ollut eikä varmaan tulekaan ja se on kaikessa ennalta arvaamattomuudessaan ihanaa. Elämäämme kuuluu perheen ohella paljon työtä, mutta myös muotia ja matkustelu, jota kutsumme myös työksi vaikkei se aina siltä tunnukaan.

Oma päätehtäväni on jalkinesuunnittelu, mutta pienessä yrityksessä hommia riittää kaikille huomattavasti monipuolisemmin. Suunnittelu, myynti, markkinointi ja valmistus rytmittävät kalenteriamme ja tästä kaikesta aion jatkossa kertoa teille eli tervetuloa maailmaamme.

- Anu -

Chilin punainen loafer AW14-15 mallistosta
Chilin punainen loafer AW14-15 mallistosta